Home > Bedrijven

Holding

Bedrijven

Milieu adviesbureau

Milieutechnisch Adviesbureau

Vink Milieutechnisch Adviesbureau b.v. is een betrouwbare en deskundige partner voor alle milieuzaken. Wij lossen de meest uiteenlopende bodemvraagstukken op en behandelen alle milieu- en RO gerelateerde zaken.

Afvalverwerking

Afvalverwerking

Met een eigen afvalberging met een capaciteit van 5,2 miljoen m3 is Vink een van de grootste particuliere afvalondernemers van Nederland. Klik hier voor al onze activiteiten op het gebied van overslag, scheiding en recycling.

Beton

Beton

Vink Beton b.v. heeft een eigen betonmortelcentrale. Hierdoor zijn we in staat om snel en eenvoudig elke wens op het gebied van beton te vervullen. We spelen doeltreffend in op elke vraag uit de markt.

Installatiebureau

Elektrotechniek

Vink beschikt over een elektrotechnisch installatiebureau dat volledig is toegerust voor alle uitdagingen die de huidige geavanceerde technieken met zich meebrengen. Ons bureau is volledig erkend en gecertificeerd.

Grondbank

Grondbank

De grondbank van Vink bemiddelt tussen aanbieders en afnemers van grond en beschikt over depots waar grond wordt opgeslagen tot het elders wordt afgezet. Vink is gespecialiseerd in de controle en keuring van grond. Uiteraard ook op locatie.

Infra en Civiele Techniek

Aannemingsmaatschappij

Vink is een aannemingsmaatschappij in de breedste zin van het woord. Gespecialiseerd in de voorbereiding en afronding van de meest uiteenlopende projecten in de bouw, projectontwikkeling, sloop en Design & Construct.

Natuursteen

Natuursteen

Vink Natuursteen siert al uw plannen op met mooie, tijdloze en natuurlijke materialen. Of het nu gaat om graniet, hardsteen of basalt. Vink adviseert u graag in de talloze toepassingen. Wij importeren uit diverse groeven in de hele wereld.

Recycling

Recycling

Passie voor hergebruik. Het heeft altijd al deel uitgemaakt van de bedrijfscultuur van Vink. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Vink landelijk gezien tot de top behoort van bedrijven die zich bezighouden met recycling.

Tankinstallaties

Tankinstallaties

Vink heeft alle know how en expertise voor de complete aanleg van boven- en ondergrondse tankinstallaties voor onder meer brandstof en chemie. De volledige sanering word uitgevoerd door personeel en machines van Vink, evenals de aanleg van de nieuwe installatie, de vloeistofdichte verharding en de realisatie van een nieuw gebouw.

Transport

Transport

Als het om transport gaat, opereert Vink als een ware duizendpoot. Met ons zeer uitgebreide en moderne wagenpark kunnen we werkelijk elke transportklus aan. Vervoer van goederen, materialen en speciaal transport door vakkundig personeel.