Home > Beton > Specialist in betonmortel

Beton

Specialist in betonmortel

Vink Beton b.v. is een uitbreiding op het pakket diensten dat Vink levert. Dankzij de betonmortelcentrale is Vink in staat om snel en eenvoudig iedere wens op het gebied van beton te vervullen en doeltreffend in te spelen op elke vraag uit de markt.

De samenstelling van betonmortel is sterk afhankelijk van het doel waarvoor het gebruikt wordt. Niet alleen is de juiste mix van grondstoffen van belang, ook de manier van verwerking op de bouwplaats heeft invloed op het uiteindelijke resultaat. Dat is de reden waarom Vink een betontechnoloog in dienst heeft, die vakkundig adviseert en werkt aan een perfect op de klant toegesneden product. Uiteraard heeft alle betonmortel het KOMO-keurmerk.

Vloeistofdicht beton

In het bieden van een totaalconcept past ook de levering van vloeistofdicht beton conform geldende normen. Vloeistofdichte vloeren zijn verplicht bij onder andere tankstations, wasplaatsen en in sommige gevallen ook in werkplaatsen. Laat onze betontechnoloog u adviseren. Wij kunnen eventueel het gehele traject van ontwerp tot oplevering voor u uitvoeren.