Home > Elektrotechniek > Diensten

Installatiebureau

Beveiliging

Moderne beveiligingsmaatregelen zijn onontbeerlijk in elk bedrijf en elke organisatie. De inventiviteit van ongewenste bezoekers wordt steeds groter, waardoor de vraag naar meer uitgekiende veiligheidssystemen evenredig toeneemt. Binnen het Elektrotechnisch Installatiebureau kan Vink alle zorgen omtrent beveiliging wegnemen.

Inbraakbeveiliging moet niet alleen storingsvrij zijn, maar ook voldoen aan de meest recente regelgeving. Het Elektrotechnisch Installatiebureau is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan daarom uitgebreid advies op maat geven. Naast brand- en inbraakbeveiliging draagt Vink ook zorg voor de aanleg van camerasystemen.

Elektrotechniek

Elektrotechniek wordt ingewikkelder naarmate bedrijfsprocessen omvangrijker worden. Het is belangrijk dat machines en apparaten blijvend worden voorzien van stroomtoevoer, maar dat is alleen mogelijk als een erkend installateur zorg draagt voor aanleg en onderhoud. Het Elektrotechnisch Installatiebureau verzorgt daarom de installatie van verlichting, krachtstroom, aarding, bliksemafleiding, beveiliging tegen overspanning en aanleg van duurzame energietechnieken, die ze ook onderhoudt.

Procestechniek

Om menselijk falen binnen een bedrijfsproces zoveel mogelijk uit te sluiten, wordt steeds vaker gekozen voor procesbesturing. Een goede Programmable Logical Controller (PLC) staat of valt echter met een functioneel ontwerp. Het Elektrotechnisch Installatiebureau is niet alleen in staat om een dergelijk ontwerp te tekenen en te maken, maar ze verzorgt vervolgens ook de projectbegeleiding.

Telematica

Gedegen en betrouwbare communicatie is onontbeerlijk. De vraag of dat goed verloopt, heeft alles te maken met menselijke verhoudingen. Ook de technische ondersteuning mag niet onderschat worden. Vink regelt niet alleen intern en extern telefoonverkeer, maar ook een betrouwbaar computernetwerk, zowel binnen een bedrijf als richting de buitenwereld.