Home > Recycling > Introductie

Recycling

Vink, specialist in recyling

Hergebruik van materiaal staat bij Vink hoog in het vaandel. Recycling maakt de bedrijfsvoering efficiënt en is bovendien milieuvriendelijk. Vink heeft jarenlange ervaring in de verwerking van de meest uiteenlopende afvalstoffen.

Recycling is daarbij een specialiteit geworden waarmee naam gemaakt is in binnen- en buitenland.

Recyclinglocaties

Naast onze stortplaats in Barneveld is een geavanceerd recyclingterrein ingericht, terwijl we op bedrijventerrein Harselaar beschikken over een recyclehal waar hetzelfde proces in een volledig beheersbare atmosfeer kan worden uitgevoerd.

Vink beschikt over een modern machinepark met mobiele brekers, mobiele shredders en mobiele zeven, variërend van vlakzeven tot trommel- en sterrenzeven. Specialistische machines die door de jaren heen verfijnd zijn dankzij onze rijke kennis en ervaring op dit gebied. Deze machines worden niet alleen ingezet bij eigen activiteiten, maar zijn ook beschikbaar voor verhuur aan derden, eventueel in combinatie shovel(s) en/of mobiele kraan.

Onze machines worden ingezet op locaties in het hele land, maar de laatste jaren ook steeds vaker in het buitenland. De recycle-expertise van Vink wordt momenteel ingezet in Spanje, Portugal en Duitsland.

Ervaring

Vink heeft ruime ervaring in het recyclen van grond, puin, hout, kunstgras, dakleer, non-ferros's, ijzer, huishoudelijk afval of met asbest verontreinigde afvalstromen. Onze specialisten kunnen voor elk soort afval een creatieve oplossing bedenken, met als resultaat een zo optimaal mogelijk hergebruik.