Home > Tankinstallaties > Projecten > Givaudan Naarden

Givaudan Naarden

 

Om de lucht te zuiveren en stankoverlast te voorkomen, gebruikt Givaudan in Naarden een drietal biofilters [van 150 m3, 60 m3 en 50 m3]. Zonder deze filters is stankoverlast niet te vermijden en is het belastend voor het milieu. Deze filters zitten vol met een product waarmee wordt gefilterd. Dit product moet nat gehouden worden met water zodat de Biofilters een optimale en juiste werking krijgen. Dit werd altijd gedaan met schoon drinkwater.


Vink heeft een installatie uitgedacht en geïnstalleerd, waarmee er het gezuiverd afvalwater de Biofilters worden nat gehouden. De installatie omvat ondermeer 350 meter leidingwerk en een tussentank van 1.000 liter. Vanuit deze tank wrodt het water met een pomp in de Biofilters, zodat op alle plekken de juiste hoeveelheid water de Biofilter binnenkomt. Deze Biofilters staan op de fabriek, op een hoogte van ongeveer 20 meter.

 

In het verlgende van dit installatiewerk, heeft Vink de opdracht gekregen om de Biofilters te gaan reinigen en het afgewerkte materiaal af te voeren. Daarbij worden de Biofilters opnieuw gevuld met het product waarmee wordt gefilterd.

Foto Impressie

terug naar projecten